Døgnvagt VVS

Ejendomsservice med døgnvagt som tryghed for dig og dine medbeboere.

Døgnvagt

Har du akut brug for autoriseret VVS-hjælp, kan du kontakte vores døgnvagt VVS. For at mindske risikoen for følgeskader, er det vigtigt, at du hurtigt får fat på os, når uheldet er ude. Vores døgnvagt rykker hurtigt ud alle timer i døgnet til hele Storkøbenhavn og omegn.

Autoriseret og godkendt VVS Døgnvagt – og andre fagmænd

I ProCon VVS ApS får du hurtigt hjælp af vores vvs døgnservice, så du slipper for alle bekymringer. Kræver din situation også hjælp fra en kloakmester, tømrer eller elektriker, har vi dygtige samarbejdspartnere, vi kan ringe til.

Står du derfor i en akut situation, hvor du har brug for hjælp – så giv slip med begge hænder og ring til os med det samme.

Sådan virker vores døgnvagt VVS

Har du fået en skade, der kræver akut hjælp, skal du blot:

  • Ringe til os og fortælle, hvad du har behov for hjælp til, og hvor du bor
  • Herefter rykker vi hurtigt ud til dig med de rigtige remedier til din situation.

Vores ansatte er både autoriserede og godkendte under TEKNIQ’s garantiordning. Det er din garanti for, at vi udfører et godt og trygt stykke arbejde.

VVS-situationer, der kræver akut hjælp uanset klokkeslæt

Sprængte eller utætte vandrør

Utætte vandrør kan gøre stor skade på hjemmet – og genere selv dybe lommer.

Selv en mindre utæthed kan lække mellem 60-70 liter vand om dagen, hvilket kan give både ubehagelige vandskader – og et par ekstra nuller på vandregningen. Når et utæt vandrør kan gøre så meget skade – er det ikke rart at tænke på, hvad et sprængt vandrør kan forårsage, vel?

Tilstoppet afløb

Er dit afløb stoppet til, kan det sprede en meget ubehagelig lugt, og i sidste ende gøre det umuligt at opholde sig omkring. Er tilfældet slemt, og er klokken langt over almindelig åbningstider, kan det være nødvendigt at ringe til vores døgnvagt vvs.

Du kan alternativt starte med selv at give det et forsøg. Det gør du ved at hælde et par liter kogende vand ned i afløbet og rense med en flaskerenser.

Stoppet toilet

Et stoppet toilet kan af gode grunde være vældig upraktisk og ubehageligt. Hvis dit toilet er stoppet, skal du først og fremmest bruge en svupper. Hjælper det ikke, skal du kontakte professionel hjælp – som en VVS`er eller en kloakmester.

Du kan kontakte vores døgnvagt vvs på 70 70 79 74.

Vandskade

Har du fået en akut vandskade, er det meget vigtigt, du kontakter professionel hjælp, så hurtigt du kan. Hvis en vandskade er slem, kan den give både råd og svamp i boligen. Det første stykke arbejde efter skaden er sket er vigtigt for, hvordan boligen “kommer sig”.

Problemer med varmeanlæg

Har du problemer med dit varmeanlæg, eller er din radiator stoppet med at virke, afhænger det naturligvis af årstiden, om det er en akut situation eller ej. Uanset hvad, kan du altid kontakte os og få hjælp til reparation og vedligeholdelse af dit anlæg. Læs mere om vores VVS her.

Bestil en gratis besigtigelse og udarbejdelse af tilbud

Se ledige jobs
hos ProCon VVS ApS