VVS

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Dét kan vi gøre for dig

I ProCon VVS ApS kan vi hjælpe dig med alle opgaver indenfor VVS. Vi udfører effektiv men billig VVS i hele Storkøbenhavn – og efterlader dig aldrig med et dårligt stykke arbejde. Brug for hjælp med det samme? Ring til os på 70 70 79 74.

Vedligeholdelse af VVS-installationer

Helt overordnet er vores fornemmeste opgave at passe på dit hjem. Det gør vi bl.a. ved at vedligeholde dine VVS-installationer – som dit fjernvarmeanlæg eller naturgasanlæg.

Der er desværre mange, der ikke har fået installeret deres varmeanlæg korrekt. Varmen banker og siver derudaf, og det kan typisk resultere i en ubehagelig varmeregning. Korrekt installerede varmeanlæg kan spare dig mange penge – og derfor har vi stort fokus på at installere og vedligeholde energibesparende installationer.

Etablering og renovering af badeværelse eller køkken

I ProCon VVS ApS kan du både få renoveret dit badeværelse og dit køkken. Vi har indgående erfaring med totalrenovering af begge typer rum. Få et tjek af dine installationer og et godt tilbud – Ring til os på: 70 70 79 74.

Reparation af tag

Vi kan hjælpe dig med reparation af dit tag, hvis det har fået en skade og har brug for at blive repareret.

Akutte VVS-opgaver

Står du i en situation, hvor du har akut brug for VVS-hjælp, skal du blot ringe til os. Det kan eksempelvis være, hvis et af dine vandrør er sprunget eller du har et stoppet afløb.

Har vi ikke nævnt det problem, du har brug for hjælp til? Bare rolig – Vi kan helt sikkert godt hjælpe dig. Send os en besked i kontaktformularen og lad os løse din udfordring. Få et VVS-tjek ved at sende os en besked.

Hvorfor vælge ProCon VVS ApS?

Vi følger opgaven til dørs

En af vores store forcer er, at vi er dygtige koordinatorer. Vi ved, at alle former for VVS-arbejde kræver koordination og tungen lige i munden. Du vil derfor aldrig opleve, at din opgave ikke løbende bliver fulgt op på.

Skulle det ske, at du bliver i tvivl om noget – er vi kun ét hurtigt opkald væk.

Faglærte og erfarne VVS´ere

Alle vores ansatte er faglærte og har stor erfaring inden for alle opgaver i branchen.

Godkendte VVS´ere af TEKNIQ

Vi er godkendt og autoriseret uden anmærkninger af TEKNIQ. Vi er samtidig dækket af deres garantiordning. På godt dansk betyder det, at du kan føle dig tryg ved vores arbejde.

Totalentreprise – samarbejdspartnere med dygtige fagmænd

Ringer du med en opgave, vi ikke har kompetencerne til at løse, sender vi opgaven direkte videre til vores dygtige samarbejdspartnere.

Døgnvagt

Du kan altid få kontakt til os, uanset hvad klokken har slået. Læs mere om vores døgnvagt her.

Få erfaren hjælp af vores hold i ProCon VVS ApS

Vi vil altid gerne hjælpe dig, hvad end du har et spørgsmål eller ønsker et konkret tilbud på en opgave. Ring til os på 70 70 79 74 eller send en besked – og vi svarer hurtigt tilbage.

Bestil en gratis besigtigelse og udarbejdelse af tilbud

Se ledige jobs
hos ProCon VVS ApS